Abrahamse De Kock Architecten

Abrahamse De Kock Architecten

Abrahamse De Kock Architecten is een breed georiƫnteerd architectenbureau in het centrum van Dordrecht. Het bureau wordt geleid door de architecten Bertus de Kock en Bram-Peter Abrahamse, beiden afgestudeerd aan de Academie van Bouwkunst in Rotterdam.

Architectenbureau
Bram-Peter Abrahamse

Architectuur op maat

In vijfentwintig jaar tijd heeft Abrahamse De Kock Architecten BNA voor verschillende opdrachtgevers een grote verscheidenheid aan gebouwen en interieurs tot stand gebracht. Deze website toont een aantal projecten en laat zien dat het werk tijdsbestendig is en steeds van een hoge kwaliteit. Elk project is ontworpen vanuit een helder en doordacht concept, heeft een uitgesproken karakter en beoogt een bijdrage te leveren aan een duurzame en plezierige leefomgeving. Gebouwen en interieurs die met zorg en aandacht zijn gemaakt voor de toekomstige bewoner of gebruiker. Verrassende hedendaagse architectuur, die niet zo maar de waan van de dag volgt.

Met oog voor detail

Tijdens het hele ontwerpproces gaan we steeds met een onderzoekende en op innovatie gerichte houding te werk. Nieuwe productontwikkelingen, bijzondere materiaaltoepassingen en zuinige energieconcepten worden ingezet om de kwaliteit en de identiteit van het ontwerp te versterken. Licht, ruimtelijkheid en logistiek zijn minstens zo belangrijk als de aandacht voor sfeer, materiaal en detail. Een goed lichtplan en een zorgvuldige afstemming in het kleur- en materiaalgebruik voor het interieur en het exterieur vormen de finesse. Het uiteindelijke doel is om duurzame projecten te realiseren die eigentijds en tijdsbestendig zijn en als geheel overtuigen.

Bertus de Kock
BNA erkend bureau
Cinema The Movies

Opdrachtgevers

Aafje
AM
ASR-vastgoed
Axioncontinu
B&T
Bouwbedrijf Kambier
Cinebeat BV
COKD
Cultureel Centrum Landvast
De Bibliotheek Aanzet
De Bibliotheek Rivierenland
Ecoshape
Evean

Gemeente Alblasserdam
Gemeente Barendrecht
Gemeente Dordrecht
Gemeente Papendrecht
Gemeente Zwijndrecht
Holtburg Capital BV
Nedbase

Politie Zuid-Holland Zuid
Stedelijk Dalton Lyceum
Stolburgh Vastgoedbeleggingen
SVO | PL
Ten Holter Noordam
Tres Invest
Woningstichting Trivire
Woonkracht10
Woonstad Rotterdam