Visie

Architectuur op maat
In vijfentwintig jaar tijd heeft Abrahamse De Kock Architecten BNA voor verschillende opdrachtgevers een grote verscheidenheid aan gebouwen en interieurs tot stand gebracht. Deze website toont een aantal projecten en laat zien dat het werk tijdsbestendig is en steeds van een hoge kwaliteit. Elk project is ontworpen vanuit een helder en doordacht concept, heeft een uitgesproken karakter en beoogt een bijdrage te leveren aan een duurzame en plezierige leefomgeving. Gebouwen en interieurs die met zorg en aandacht zijn gemaakt voor de toekomstige bewoner of gebruiker. Verrassende hedendaagse architectuur, die niet zo maar de waan van de dag volgt.

Met oog voor detail
Tijdens het hele ontwerpproces gaan we steeds met een onderzoekende en op innovatie gerichte houding te werk. Nieuwe productontwikkelingen, bijzondere materiaaltoepassingen en zuinige energieconcepten worden ingezet om de kwaliteit en de identiteit van het ontwerp te versterken. Licht, ruimtelijkheid en logistiek zijn minstens zo belangrijk als de aandacht voor
sfeer, materiaal en detail. Een goed lichtplan en een zorgvuldige afstemming in het kleur- en materiaalgebruik voor het interieur en het exterieur vormen de finesse. Het uiteindelijke doel is om duurzame projecten te realiseren die eigentijds en tijdsbestendig zijn en als geheel overtuigen: specifieke gebouwen en interieurs die als vanzelfsprekend functioneren maar vooral ook verrassen.