Bureau

De architecten Bertus de Kock en Bram-Peter Abrahamse werken vanaf 1997 samen en vormen vanaf 2004 de maatschap Abrahamse De Kock Architecten BNA. Beiden zijn afgestudeerd aan de Academie van Bouwkunst in Rotterdam en hebben bij diverse bureaus hun bouwkundige ervaring opgedaan. Zij staan ingeschreven in het Architectenregister en zijn lid van de Bond van Nederlandse Architecten. Het bureau is een voortzetting van het in 1992 opgerichte bureau Rouw & De Kock Architecten BNA. In de periode 1992 tot en met 2003 was architect Kees Rouw medeverantwoordelijk voor het door het bureau gerealiseerde werk

 

Met een slagvaardig team werken we met veel plezier en enthousiasme aan uitgesproken projecten. Dat doen we vanuit de Johan de Wittstraat 31, vlak bij het station, in het centrum van Dordrecht. Op 15 juli 2016 zijn we verhuisd naar dit monumentale pand, omdat het gebouw waar we 24 jaar waren gehuisvest, zal worden verbouwd tot woonhuis.

 

Abrahamse De Kock Architecten is aangesloten bij de Bond van Nederlandse Architecten (BNA). Op alle door het bureau uitgevoerde werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van toepassing, zoals vastgelegd in De Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseur DNR 2005 of DNR 2011. Voor kleinere opdrachten wordt de Consumentenregeling gebruikt.